Η φωτογραφία μου
"Καλωσορίσατε στο Cine...σθημα, ένα ιστολόγιο με θέμα το σινεμά που εστιάζει στην Cine...σθηματική πλευρά της 7ης. Εδώ θα βρείτε τις κριτικές μου για ταινίες που παρακολούθησα στις σκοτεινές αίθουσες και άλλα άρθρα μου που σχετίζονται με τον κινηματογράφο. Μια κριτική είναι η υποκειμενική άποψη κάποιου για μια ταινία και δεν αποτελεί ασφαλή οδηγό για κάθε υποψήφιο θεατή. Δεν υπάρχουν καλές και κακές ταινίες, υπάρχουν μόνο αυτές που μας αρέσουν και εκείνες που δεν μας αρέσουν. Η βαθμολογία βγαίνει από ειδικό πρόγραμμα ανά μισό αστέρι, το άριστα αποτελούν τα 5 αστέρια".
Καλή σας ανάγνωση.. / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: e-mail: CineS8HMA@yahoo.gr

Η Cine...σθηματική πλευρά της 7ης..

Η Cine...σθηματική πλευρά της 7ης..

17 Φεβρουαρίου 2014

παρουσίαση: THE GRAND BUDAPEST HOTEL (ΤΟΥ ΓΟΥΕΣ ΑΝΤΕΡΣΟΝ)


Cine...σθημα Παρουσίαση: "The Grand Budapest Hotel"

Σκηνοθεσία-Σενάριο: Γουές Άντερσον

Πρωταγωνιστούν: Εντουαρντ Νόρτον, Μπιλ Μάρεϊ, Τόνι Ρεβολόρι, Σίρσα Ρόναν, Ρέιφ Φάινς, Τίλντα Σουίντον, Τζεφ Γκόλντμπλουμ, Γουίλεμ Νταφόε.

Ο εκκεντρικός και παράξενος κόσμος του Γουές Άντερσoν επιστρέφει μετά το υπέροχο ρομάντζο "Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ" και παρακολουθεί τους εκκεντρικούς ενοίκους του ξενοδοχείου Grand Budapest, μέσα από τον πιο εκκεντρικό χαρακτήρα του Γουές Άντερσον, τον ρεσεψιονίστα του ξενοδοχείου.. Όλοι μαζί μπλέκουν σε επικίνδυνες και απολαυστικές ίντριγκες, με αφορμή τον θάνατο της ηλικιωμένης ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου.. που υποψιάζονται πως ήταν δολοφονία..

Όλοι οι λάτρεις του Αλλόκοτου Λογικού Σύμπαντος του Γουές Άντερσον θα λατρέψουν αυτό το ξενοδοχείο

Ελληνική Πρεμιέρα: 6 Μαρτίου 2014

Τρέιλερ:


(Μπιλ Μάρεϊ και Γουές Άντερσον πάντα.. Πάνε Πακέτο !!!)

 (Τα γνώριμα Φανταχτερά με Έντονους Χρωματισμούς Πλάνα του Γουές Άντερσον που τονίζουν την εκκεντρικότητα των χαρακτήρων του..)

  (Κάθε Ήρωας στο σύμπαν του Γουές Άντερσον κρύβει καλά ένα Μυστικό..)

 ( Οι Χαρακτήρες της Ταινίας.. Είναι ένας κι ένας ανάθεμά τους !!! )

(Το Ξενοδοχείο Grand Budapest.. ή αλλιώς.. Το Πόστερ της Ταινίας..)