Η φωτογραφία μου
"Καλωσορίσατε στο Cine...σθημα, ένα ιστολόγιο με θέμα το σινεμά που εστιάζει στην Cine...σθηματική πλευρά της 7ης. Εδώ θα βρείτε τις κριτικές μου για ταινίες που παρακολούθησα στις σκοτεινές αίθουσες και άλλα άρθρα μου που σχετίζονται με τον κινηματογράφο. Μια κριτική είναι η υποκειμενική άποψη κάποιου για μια ταινία και δεν αποτελεί ασφαλή οδηγό για κάθε υποψήφιο θεατή. Δεν υπάρχουν καλές και κακές ταινίες, υπάρχουν μόνο αυτές που μας αρέσουν και εκείνες που δεν μας αρέσουν. Η βαθμολογία βγαίνει από ειδικό πρόγραμμα ανά μισό αστέρι, το άριστα αποτελούν τα 5 αστέρια".
Καλή σας ανάγνωση.. / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: e-mail: CineS8HMA@yahoo.gr

Η Cine...σθηματική πλευρά της 7ης..

Η Cine...σθηματική πλευρά της 7ης..

17 Φεβρουαρίου 2014

σκηνή: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ: ΣΟΦΙΣΤΙΚΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ


Η πολύ συγκινητική σκηνή λίγο πριν το φινάλε της ταινίας "Πολίτικη Κουζίνα"..

- Μην κοιτάξεις πίσω Σαϊμέ.. Στους σταθμούς των Τραίνων αν κοιτάξεις πίσω αυτό μπορεί να σημαίνει υπόσχεση για επιστροφή..

Μετά από αυτή την υπέροχη ατάκα, βλέπουμε στο βλέμμα του πρωταγωνιστή μια κρυφή ελπίδα μήπως γυρίσει και τον κοιτάξει.. και τελικά γύρισε.. όχι όμως αυτή αλλά η μικρή της κορούλα.. Που θύμισε στο Φάνη το κοριτσάκι που είχε ερωτευτεί μικρός.. δηλαδή.. την μητέρα της !!!

Η Cine...σθηματική σκηνή της ταινίας..

[Ο Ζαν Πιέρ Ζενέ επανήλθε και δριμύτερος με το "The Young and Prodigious T.S. Spivet".. Αναμένουμε την επιστροφή και του δικού μας Τάσου Μπουλμέτη (Πολίτικη Κουζίνα)]