Η φωτογραφία μου
"Καλωσορίσατε στο Cine...σθημα, ένα ιστολόγιο με θέμα το σινεμά που εστιάζει στην Cine...σθηματική πλευρά της 7ης. Εδώ θα βρείτε τις κριτικές μου για ταινίες που παρακολούθησα στις σκοτεινές αίθουσες και άλλα άρθρα μου που σχετίζονται με τον κινηματογράφο. Μια κριτική είναι η υποκειμενική άποψη κάποιου για μια ταινία και δεν αποτελεί ασφαλή οδηγό για κάθε υποψήφιο θεατή. Δεν υπάρχουν καλές και κακές ταινίες, υπάρχουν μόνο αυτές που μας αρέσουν και εκείνες που δεν μας αρέσουν. Η βαθμολογία βγαίνει από ειδικό πρόγραμμα ανά μισό αστέρι, το άριστα αποτελούν τα 5 αστέρια".
Καλή σας ανάγνωση.. / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: e-mail: CineS8HMA@yahoo.gr

Η Cine...σθηματική πλευρά της 7ης..

Η Cine...σθηματική πλευρά της 7ης..

22 Μαρτίου 2012

παρουσίαση: ΤΙΜ ΜΠΑΡΤΟΝ & ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ ΞΑΝΑΧΤΥΠΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΤΟ "DARK SHADOWS"


Ναι.. ναι.. ναι.. Αυτό που περιμέναμε επιτέλους ήρθε.. Όχι.. όχι.. φίλοι μου δεν αναφέρομαι στην λήξη της Οικονομικής Κρίσης.. Αυτό που περιμέναμε είπα κι όχι αυτό που δεν περιμένουμε πλέον με τίποτα.. Λοιπόν όσοι ξέρουν τι συμβαίνει όταν ο Τιμ Μπάρτον σκηνοθετεί Τζόνι Ντεπ (αν δεν ξέρετε δείτε "SWEENEY TODD"), θα κάνουν μεγάλο πάρτι στις 17 Μαΐου 2012, μιας και τότε θα κάνει την ελληνική πρεμιέρα η νέα τους ταινία «Dark Shadows»!! Η ταινία θα σηματοδοτήσει και το άνοιγμα των Θερινών Κινηματογράφων!

Λίγα λόγια για την υπόθεση: 
Ο Μπαρνάμπας (Τζόνι Ντεπ) ένας πλούσιος γοητευτικός άρχοντας του 18ου Αιώνα, κάνει το λάθος να ραγίσει την καρδιά της μάγισσας Ατζελίκ! Με αποτέλεσμα εκείνη για να τον εκδικηθεί να τον μεταμορφώσει σε βρικόλακα και να τον θάψει!!! Ο πεινασμένος για αίμα Μπαρνάμπα «ξυπνάει» κατά λάθος 2 αιώνες αργότερα, το 1972, για να επιστρέψει στην έπαυλή του και να ξαναβρεί την ιδιόρρυθμη οικογένειά του. Όλοι όμως στο σόι των απογόνων του, μη μπορώντας να πιστέψουν τα όσα τους λέει για το ποιος είναι ο "τρομακτικός" και αλλόκοτος άγνωστος επισκέπτης τους και αφού τον θεωρούν θεοπάλαβο, αποφασίζουν να τον αναθέσουν στα χέρια της ψυχιάτρου  Δρ. Τζούλια Χόφμαν (Έλενα Μπόμαν Κάρτερ). Άρα φαντάζεστε το τι έχει να γίνει... χαχαχα :-D

Η ταινία όπως καταλαβαίνω θα αναμιγνύει ένα θεότρελο μπλακ χιούμορ, με την γοτθική βαμπιρική ατμόσφαιρα, σερβίροντας στο κοινό ένα δυνατό.. μπομπάτο.. Μπαρτονικό κοκτέιλ, σε κολονάτο Τζονιντεπικό ποτήρι!!! Στην υγειά μας και.. «μαύρο» πάτο!!!

(κείμενο: Jim Bo)


Τρέιλερ: